Over ons

Over ons

Wil je meer weten over Plantforlife? Dan ben je op de juiste pagina beland! Lees hieronder meer.

Informatie

Bij Plantforlife delen wij onze passie voor planten én tuinieren. Hierbij delen we graag handige tips. Zodat we ook jou kunnen enthousiasmeren!

Inspiratie

Ben je alleen op zoek naar inspiratie? Ook dan ben je aan het goede adres! Kamerplanten gaan namelijk hand en hand met interieur.

Samenwerken

Ben je net zo'n plantenliefhebber als wij? Dan komen we graag met je in contact. Wie weet kunnen we wel iets voor elkaar betekenen!

Ons verhaal

Planten beschikken over veel voordelen, al kan de verzorging nogal een gedoe zijn. Heeft de plant nu wel of niet genoeg licht? En hoe verzorg je een tuin? Deze vragen herkennen we zelf ook! Er zijn zelfs bij ons al meerdere planten in de container beland. Jammer genoeg wordt niet iedereen geboren met groene vingers! Gelukkig ligt dit niet altijd aan de verzorging. In sommige gevallen kun je de natuur niet meer helpen dan dat je al doet.

Planten moeten voor iedereen toegankelijk zijn. Tenminste, dat vinden wij! Dit is dan ook de reden voor Plantforlife. Je vindt hier gratis artikelen, boordevol tips en groene inspiratie. Allemaal samengesteld door een ervaren team met een passie voor planten en tuinieren. We zijn gegroeid van één content creator tot een volledig team van hobbyisten. Zodat je, net als wij, altijd kan blijven leren. Van de natuur weet je immers nooit genoeg!

Wij zijn plantenliefhebbers. Alles wat groen is en blad heeft, maakt ons gelukkig!

(Visited 87 times, 1 visits today)

Reacties zijn gesloten.